Groepsvervoer in de regio

Wij bieden u groepsvervoer in de regio Lelystad, waardoor u met een groep mensen zorgeloos een dagje uit kunt vastleggen. Er hoeft bijvoorbeeld geen bob aangewezen te worden als u het groepsvervoer van de taxi in Lelystad inschakelt. Ons wagenpark is voorzien van een aantal taxibusjes, die bij uitstek geschikt zijn voor groepsvervoer.

Uitgestippelde routes bij groepsvervoer
Taxibedrijf van der Woude Lelystad heeft voor u een aantal interessante en leuke standaard routes uitgestippeld, maar natuurlijk kunt u ook uw eigen trip uitstippelen. Bekijk hieronder een kleine greep uit het assortiment en reserveer vandaag nog.

  • Parijs-Tour: een twaalf uur durende rit naar Parijs en bezoek aan diverse historische locaties, overnachting is niet inbegrepen. Kosten zijn 60,00 euro per uur.
  • Amsterdam-Tour: een vijf uur durende tour door de hoofdstad met een bezoek aan het Van Gogh Museum en het Rembrandthuis. Op aanvraag kan er ook een rondvaart gedaan worden!
  • Euro Disney-Tour: een taxirit van twaalf uren (60,00 euro per uur) naar Euro Disney, exclusief overnachting.
  • Brussel, Brugge, Antwerpen-Tour: een taxirit van tien uren brengt u naar Brussel, Brugge en/of Antwerpen.
  • Paling Tour-1: deze tour duurt zeven uren. U start in onze hoofdstad en gaat dan naar Zaanse Schans, vervolgens naar Volendam en Marken, waarna u weer terugkeert naar Amsterdam.

Neem voor meer informatie over groepsvervoer en touren contact op met uw taxi in Lelystad en de omgeving van Lelystad.

Plaats een reactie